Hier ben ik dan weer.

Pacemakerdragers: vraag en antwoord forum: Dagelijks leven: Hier ben ik dan weer.
Door Petra op Zaterdag, 10 December 2005 - 14:00:

Hoi allemaal, Ik ben er een poosje uit geweest. Ik heb gezien de PM. een heel rot jaar achter de rug. ik ben nu 3 keer in een half jaar geopereerd waarvan de laatste operatie een half jaar geleden. Ik heb nu dus best lang de tijd nodig gehad om er bovenop te komen. Ik heb echt de tijd nodig gehad alles een plaats te geven. gezien de operaties en complicatie's die tijdens de operatie kunnen optreden heb ik geestelijk een flinke klap gehad. Die ben ik inmiddels weer goed te boven. Ik heb het roer in mijn leven 180 graden omgegooid. Ik ben 6 jaar zelfstandig geweest wat van mij heel veel energie eiste. Ik heb veel gesprekken met mijn man die ook in ons bedrijf zit de stap genomen uit het bedrijf te stappen. (Dit was niet makkelijk). Er is wel een ontzettende last van mijn schouders afgevallen. Ik heb mijn tijd genoemn een baan buitenshuis te nemen om toch onder de mensen te blijven en in een andere wereld terecht te komen. Mijn zelfstandigheid heeft me daarbij heel erg goed geholpen. Ik heb nu een baan en geef hierbij leiding aan jongeren tussen 15 & 19 jaar om werk en andere verantwoordelijkheden na te komen.
Ik heb nu het gevoel iets te doen voor een ander. Ik ben als persoon wel erg veranderd. Harder en medelijden heb ik niet meer met mezelf. Ik hoop voor diegenen die ook de negatieve kant van een PM. hebben meegemaakt de rust en de plaats kunnen vinden die ook zij verdienen. Een ding is belangrijk geef het de tijd. Het enige wat ik nu nog heb is dagelijks pijn. op de PM. plek en de ene ontseking na de andere daar krijg ik cortisone spuiten voor. Ik heb het in mijn dagelijks leven best druk dus neem het mij niet kwalijk als ik niet direkt terug reageer.
Voor iedereen die mij kende via internet leuk jullie weer te spreken. En voor degenen die mij niet kenden toi, toi, toi.


Voeg Bericht Toe


Naam:  
E-mail: